Dáárom wil Zlatan naar Manchester United ...

Olaf Rövmannen vanuit Falsterbo
| 14 reacties
Dáárom wil Zlatan naar Manchester United ...
Foto: © photonews

José Mourinho was een belangrijke factor die Zlatan Ibrahimovic voor Manchester United deed kiezen, maar er was nog een andere trainer die deze keuze gemotiveerd heeft.

Dat Pep Guardiola en Zlatan Ibrahimovic geen beste vrienden zijn is een understatement. Toen Guardiola trainer was bij Barcelona, konden spits Zlatan en hij al niet door één deur. En ook daarna heeft Ibrahimovic zich meermaals negatief uitgelaten over zijn ex-trainer.

Zo noemde hij Guardiola in interviews bijvoorbeeld "een lafaard zonder ruggengraat" en liet zich ook weinig subtiele commentaren als "He is not a man. There’s nothing more to say." ontvallen.

Zo'n kans op revanche kon hij niet laten liggen

Volgens de Zweedse journalist Noa Bachner, die Ibrahimovic al jaren volgt, speelde de positie van Pep Guardiola als trainer bij Manchester City (de aartsrivaal van Man United) dus een grote rol in de keuze van Zlatan.

"We zien hier een typisch Ibra-patroon. Zlatan en Mourinho aan de ene kant en Guardiola in het andere kamp, daar leeft Ibrahimovic voor. Zo'n kans op revanche kon hij onmogelijk laten liggen. Dat gaat voor vuurwerk zorgen tijdens de derby's in Manchester volgend jaar..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties