Hazard zorgt voor beroering: "Dit is net goed, want de ploeg werd beter" vs "Ongepast voor een kapitein"

Hazard zorgt voor beroering: "Dit is net goed, want de ploeg werd beter" vs "Ongepast voor een kapitein"
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

De Rode Duivels wonnen van Noorwegen met 3-2, maar er bleven toch heel wat twijfels. Over de defensie, maar ook in de andere geledingen van het veld. En dat kapitein Eden Hazard zelf had beslist centraal te spelen? Daar is heel veel verdeeldheid over.

Ex-bondscoaches Anthuenis, Waseige en Van Himst geven in Het Nieuwsblad mee dat Kevin De Bruyne voor hen de centrale man blijft. "Maar zolang er duidelijke afspraken zijn is onderling van positie wisselen geen probleem", aldus Anthuenis.

"En ik twijfel niet aan hun samenspel, want het zijn nu eenmaal gewoon twee klasbakken", pikte Waseige meteen in. Niet meteen een groot probleem dus dat kapitein Hazard even een centralere rol opeiste.

Ongepast, zelfs voor een kapitein -

Wilfried Van Moer

"Maar dit is ongepast, zelfs voor een kapitein", meent gewezen aanvoerder Wilfried Van Moer in Het Laatste Nieuws. "Zelfs als kapitein heb je gewoon niet het recht om de ploeg op te stellen."

"Het gezag van Wilmots is nu wel ondermijnd", beseft ook Lorenzo Staelens. "Maar dit initiatief valt toe te juichen, want de ploeg wordt er beter van." En ook Jan Ceulemans vindt het wel kunnen: "Dit is enkel een probleem voor Wilmots."

Zegt u het maar, mag Hazard zelf beslissen wie waar speelt?

14%
26%
39%
23%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties