Dembélé over de Ramadan tijdens een groot tornooi: "Niet met Wilmots over gesproken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Bordeaux
| 27 reacties
Dembélé over de Ramadan tijdens een groot tornooi: "Niet met Wilmots over gesproken"

Als moslim is het op deze warme dagen iets moeilijker om de Ramadan, niets eten of drinken wanneer de zon op is, te volgen. Voor Mousa Dembélé wordt het helemaal moeilijk, hij doet immers zware inspanningen op training.

"Ja ik doe de ramadan", aldus Dembélé vanmiddag in de mixed zone. "Maar ik heb enkele dagen waarop ik vrij ben, het hangt ervan af hoe ik me voel", ging de sterke middenvelder van Tottenham verder. Met de bondscoach heeft hij er alleszins niet over gesproken.

Kompany blijft onze leider

-Mousa Dembélé

Gisteren kreeg de selectie het bezoek van Vincent Kompany. "We hebben met hem gesproken, sowieso heeft dat een goeie invloed gehad. Hij blijft toch onze leider. Of hij gemist wordt? We hebben goeie spelers die hem vervangen, we focussen ons best op wie er wel bij is."

Verder vlogen de eerste dagen voorbij. "We trainen, doen verschillende activiteiten, houden besprekingen en eten. Voor je het weet is het avond." Bekijk hieronder de reactie van Mousa Dembélé. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties