EK-dagboek Nog 31 nachten slapen: huisgids Sander, voetballen op de persparking en de geïmproviseerde petanquebaan

Redactie vanuit Bordeaux
| 0 reacties
Nog 31 nachten slapen: huisgids Sander, voetballen op de persparking en de geïmproviseerde petanquebaan

Nog 31 nachten slapen en België is... Europees kampioen! De redactie van Voetbalkrant.com is aanwezig in Frankrijk om onze Rode Duivels te volgen. In ons (foto)dagboek kunnen jullie onze belevenissen op de voet volgen.

De Rode Duivels waren al een dagje eerder in Bordeaux. Eden Hazard, Kevin De Bruyne en kornuiten hadden dus al de kans gehad om het oefencomplex te verkennen.

Maar ook voor ons was het in spanning uitkijken naar onze aankomst in het Jupiler Media Center. En we zouden VK niet zijn zonder... huisgids Sander De Graeve.

De Rode Duivels beslisten gisteren overigens om - na de training - de media even op te houden. De file op de persparking was vrij lang, maar wij besloten om een potje te voetballen. Zou de bondscoach het gezien hebben?

Ondertussen hebben we ook al gemerkt dat onze Rode Duivels 'trending' zijn, zoals men dat zou zeggen op Twitter. Onze collega van Walfoot.be Jordan Horwood moest het zelfs gaan uitleggen voor de camera van BeInTV.

We zitten dan wel in Frankrijk, maar ook de dagelijkse gang van zaken gaat door. Internet zoeken in pakweg een Lunch Garden? Daar doen we niet aan mee. Ons huurhuisje - mét zwembad en geïmproviseerde petanquebaan - in Bordeaux is dan ook ideaal.

De werkdag van het 'Frankrijk-team' zit er op. We gaan de barbecue aansteken en genieten van de zomerse avond in Bordeaux. Beelden van de avond? Die zijn voor het dagboek van morgen!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties