Opmerkelijk: "Het is contractueel vastgelegd: Guardiola mag geen spelers van Bayern München meenemen naar Manchester City"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
Opmerkelijk: "Het is contractueel vastgelegd: Guardiola mag geen spelers van Bayern München meenemen naar Manchester City"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Pep Guardiola staat vanaf volgend seizoen aan het roer bij Manchester City. De Spaanse oefenmeester is dezer dagen volop bezig met zijn eigen accenten te leggen en vers bloed is altijd welkom. Één probleem: Guardiola mag blijkbaar niet bij Bayern München shoppen.

Dat verklapte één van de sterkhouders van Bayern, Douglas Costa, in een gesprek met Globo Esporte. Volgens de Braziliaan zouden Bayern München en Guardiola overeen gekomen zijn dat de Spaanse oefenmeester geen spelers van zijn vorige club mag meenemen naar zijn nieuwe ploeg.

Die afspraak zou volgens Costa zelfs contractueel zijn vastgelegd, wat toch best opmerkelijk is. Het zou natuurlijk ook meteen verklaren waarom Guardiola er tot dsuver nog niet in slaagde om David Alaba – hij is een grote fan van de Oostenrijker – naar Manchester te halen.

Manchester City spreekt Douglas Costa tegen

Bij Manchester City spreken ze de uitspraken van Costa tegen. Volgens de club mag Guardiola bij eender welke andere ploeg aankloppen om een speler weg te halen. Afwachten dus…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties