Twijfels bij of rond de Rode Duivels? Romelu Lukaku veegt ze in één beweging van tafel

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Bordeaux
| 15 reacties
Twijfels bij of rond de Rode Duivels? Romelu Lukaku veegt ze in één beweging van tafel
Foto: © Photonews

De groepsfase is achter de rug. Met andere woorden: het EK kan nu eindelijk echt beginnen. Al waren er de voorbije weken toch enkele twijfels rond het spel van de Rode Duivels. Romelu Lukaku veegt ze in één beweging van tafel.

"Ik ben helemaal niet opgelucht met de kwalificatie voor de volgende ronde." De eerste woorden van Romelu Lukaku en de toon is gezet. Big Rom twijfelt niet. Niet aan zichzelf en niet aan de ploeg.

"Ik heb nooit getwijfeld aan onze kansen om de groepsfase te overleven", glimlacht de Rode Duivel. "Weet je, ik kom altijd met dezelfde gedachte op het veld. De defensie zal de nul wel houden en dan moeten wij een doelpuntje scoren."

Tegen Zweden en Ierland was het niet alleen een pak beter, maar hebben we ook onze taak volbracht

Romelu Lukaku

En dat is - Italië was de uitzondering die de regel bevestigt - telkens ook gelukt. "Het verlies tegen Italië was een complete offday", legt Lukaku uit. "Niemand was op de afspraak."

"Na dat verlies hebben we een groepsgesprek gehad. Het was een goede zaak dat iedereen zijn zegje kon doen. En tegen Ierland en Zweden was het niet alleen een pak beter, maar hebben we onze taak ook volbracht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties