Nuytinck ziet Anderlecht groeien: "Lastig, maar het begint te komen"

Redactie
| 5 reacties

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht bleef tegen de Franse tweedeklasser Red Star steken op een 1-1 gelijkspel. Niet meteen een overtuigend resultaat, al is in het verleden wel al vaker gebleken dat de voorspellende waarde van oefenwedstrijden niet altijd groot is.

N'Sakala reageerde na de wedstrijd tegenover RSCA TV. "We zijn ontgoocheld, maar toch tevreden.Tijdens de eerste helft hebben we niet veel kansen gecreëerd. In het begin van de tweede helft hadden we een mooie reactie in huis. Jammer genoeg krijgen we een doelpunt tegen, maar we zijn kunnen terugkomen. We blijven in de voorbereiding ongeslagen en daarmee zijn we erg tevreden.