Rode Duivel kijkt al uit naar nieuwe bondscoach: "Jong, enthousiast en al heel wat ervaring"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Rode Duivel kijkt al uit naar nieuwe bondscoach: "Jong, enthousiast en al heel wat ervaring"
Foto: © photonews

Thomas Vermaelen wordt door FC Barcelona een jaartje verhuurd aan AS Roma. De Rode Duivel kijkt al uit naar zijn nieuwe uitdaging, maar kwam ook nog eens terug op het EK en de aanstelling van Roberto Martinez als bondscoach.

Vooral de wedstrijd tegen Wales zit Vermaelen nog dwars. "We kenden ups en downs, maar de uitschakeling tegen Wales was een grote teleurstelling", aldus de centrale verdediger in HNB. "Zelf kan ik terugblikken op een goed tornooi. Het deed deugd om nog eens veel te kunnen spelen."

Geen ervaring?

"Ondanks de slechte afloop voor de ploeg moeten we vooruit kijken. Met Roberto Martinez hebben we een nieuwe bondscoach. Ik ken hem niet persoonlijk, maar hij komt goed over. Hij is jong en enthousiast en hij heeft al heel wat ervaring in de Premier League."

Ervaring in Engeland, maar toch nog niet als coach van een land? "Als bondscoach heeft hij misschien geen ervaring, maar het is positief dat we een clubcoach als bondscoach krijgen. Hij is het gewend om hard te werken op het hoogste niveau", besluit Vermaelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties