Grote verrassing bij Antwerp: deze mannen moeten hen terug naar eerste brengen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 329 reacties
Grote verrassing bij Antwerp: deze mannen moeten hen terug naar eerste brengen

Royal Antwerp FC gooide onlangs Fred Vanderbiest op de keien wegens de tegenvallende resultaten. Vandaag werd zijn opvolger reeds bekendgemaakt. Het werd een opvallend duo.

Update: Alle macht lijkt bij Bico te komen. Hij wordt manager naar Engels model en zal de ploeg opstellen.

Onder meer Besnik Hasi en Walter Meeuws werden genoemd, maar het werd uiteindelijk David Gevaert en John Bico. Het is een enorme verrassing, de voormalige makelaar van de broertjes Hazard neemt de sportieve touwtjes in handen bij Antwerp. Gevaert wordt hoofdcoach.

Onder Vanderbiest haalde Antwerp amper dertien op dertig, véél te weinig voor het spelersmateriaal dat er rondloopt op de Bosuil. Het is voor de nieuwe coach dus zaak om de vedetten meteen op één lijn te krijgen.

Bico sportief manager, geen plaats voor Wim De Decker?

Antwerp gaf intussen meer uitleg. "Eerder deze week namen we afscheid van T1 Frederik Vanderbiest en T2 Johan Lauryssen. Vandaag stellen we de nieuwe technische staf voor van The Great Old. David Gevaert zal na het weekend zijn retour maken als hoofdtrainer (T1) van Antwerp. John Bico vervoegt de technische staff als Sportief Manager."

"De positie van T2 is momenteel nog vacant en zal later ingevuld worden. Wim De Decker, momenteel T1 ad interim, zal de wedstrijd tegen OH Leuven van dit weekend leiden als hoofdtrainer. Later starten de gesprekken om zijn toekomstige positie in te vullen." Zijn toekomst hangt wellicht af van hoezeer hij met de twee nieuwkomers overweg kan.

David Gevaert was vorig seizoen ook al coach bij Antwerp
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties