Vooropgezet spel? Trio Decuyper-Bico-Bayat had eerder al plannen om samen te werken

Vooropgezet spel? Trio Decuyper-Bico-Bayat had eerder al plannen om samen te werken
Foto: © SC

We hoeven er geen tekening bij te maken: met de komst van John Bico naar Antwerp gaat ook Mogi Bayat er een dikke vinger in de pap krijgen. Bico en Bayat zijn immers bijzonder nauwe vrienden.

Vorig seizoen nam Bayat zijn vriend Bico al eens in bescherming toen al de commotie over de al-dan-niet-promotie van WS Brussel ter sprake kwam. Bayat verscheen toen plotseling op de persconferentie van Bico "als bodyguard". Er zijn er in België immers weinigen die Bayat tegen de haren durven strijken.

Bayat deed de afgelopen seizoenen al goeie zaken met Antwerp door spelers als Fabien Camus en Jordan Remacle naar de Bosuil te brengen. En wie weet is hij ook de grote architect van het samenbrengen van Decuyper, Bico en zichzelf. Want enkele jaren geleden hadden de drie al plannen om bij KV Kortrijk de plak te gaan zwaaien.

Thorgan Hazard gemeenschappelijke link

Bico en Decuyper kennen elkaar nog van de periode van die laatste bij Zulte Waregem. Bico bracht toen Thorgan Hazard naar het Regenboogstadion. En toen Decuyper daar opstapte, waren er plannen om Kortrijk over te nemen. Samen weliswaar. En ook Bayat werd toen genoemd als mogelijke partner.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties