Defensief zwaar gehavend Club Brugge: "Hem moeten we ook missen in Porto"

Defensief zwaar gehavend Club Brugge: "Hem moeten we ook missen in Porto"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge speelde afgelopen weekend 0-0 gelijk bij Zulte Waregem, maar is ondertussen klaar om tegen Porto de eerste punten van het seizoen in de Champions League te pakken. "Al zal het niet makkelijk worden." Temeer er toch flink wat onzekerheden zijn.

Na drie speeldagen staat Club Brugge nog steeds met 0 op 9 in de Champions League. Porto en Kopenhagen tellen vier punten, dus enkel een overwinning in Porto kan de Brugse burger moed geven met oog op de tweede of derde plek in de poule.

Hans Vanaken: "Iets laten zien in Porto"

"We hebben veel spelers die we moeten missen", aldus Michel Preud'homme. Hij kon wél Izquierdo opnemen in de selectie, maar mogelijk is Poulain nog niet 100%. "Zeker in de verdediging wordt het puzzelen. Poulain was dit weekend geblesseerd, Simons is bovendien geschorst in Porto, ... Het wordt moeilijk, maar voor dit soort matchen doen we het."

En ook Hans Vanaken ziet het wel zitten in Portugal: "In de thuismatch hebben we laten zien dat er mogelijkheden kunnen liggen, we moeten ons daaraan optrekken. We zijn goed bezig en willen nu daar ook iets laten zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties