Reactie Stanciu maakte einde aan de droogte: "Nu zoveel mogelijk maken"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 11 reacties
Stanciu maakte einde aan de droogte: "Nu zoveel mogelijk maken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nicolae Stanciu heeft eindelijk zijn eerste goals te pakken en dat deed hem deugd. De Roemeen had er dertien matchen voor nodig, maar hoopt nu vertrokken te zijn. En geloof ons: Anderlecht heeft de beste Stanciu dringend nodig.

We gaan hier echt geen referentiematch voor paars-wit van maken, want ondanks de zes goals was het niveau niet op hetzelfde peil van de doelpunten. Maar dat Stanciu een einde maakte aan zijn droge periode kan enkel maar positief te noemen zijn. "Uiteraard ben ik blij", lachte de Roemeen. "We lieten mooie voetbal zien en ik ben blij dat ik kon helpen. Het was een fantastisch gevoel en de fans waren gelukkig."

Zijn eerste goal was met een beetje geluk, maar daarover wond hij zich toch een beetje op. "Hoe die bal binnengaat, maakt toch niet uit?", zei hij met verwondering op het gelaat. "Als we 1-0 winnen en dat is de enige goal spreekt niemand daarover. Ja, ik was verrast dat de bal binnenging, maar ik probeerde het toch?"

Stanciu lijkt vertrokken. We zullen zondag zien tegen Oostende.

Zijn tweede was van veel betere makelij: afhaken en droog binnenknallen. "Dat was inderdaad een mooie. Het is belangrijk voor me om te scoren. Ik wil er meer en meer gaan maken, zoveel mogelijk. Maar assists en de ploeg helpen zijn voor mij even belangrijk."

Het leek wel of hij op de terugkeer van zijn Roemeense ploegmaat Chipciu wachtte om zich te laten gelden. "We kennen elkaar heel goed en hij weet hoe ik loop. We zijn vrienden en dat helpt wel", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties