Houdt u wel van een uitdaging op Football manager? Wij geven u vijf opdrachten

Maxim Cleemput
| 3 reacties
Houdt u wel van een uitdaging op Football manager? Wij geven u vijf opdrachten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Football Manager is sinds enkele dagen uit, een must-have voor elke voetballiefhebber. Maar wat zijn nu de moeilijkste ploegen om te leiden? Welke ploegen zijn nu écht een uitdaging om naar de top te stuwen? Wij geven u vijf suggesties.

Parma naar eerste klasse loodsen

Een club met een erg grote traditie die door financiële problemen helemaal onderaan moest herbeginnen. Momenteel zit de Italiaanse ploeg in de derde klasse. Parma opnieuw naar de Serie A krijgen, waar ze toch gewoon thuishoren, zal u enkele weken zoet houden.

Galatasaray de titel bezorgen

De meest succesvolle Turkse club aller tijden heeft er een dramatisch seizoen opzitten met een zesde plaats. Het spelersmateriaal dat concurrenten Fenerbahçe en Besiktas hebben, is beter in FM. Daarnaast werk je ook met een kleiner budget dan de twee anderen.

Leganes een vaste waarde maken in La Liga

In tegenstelling tot de twee vorige uitdagingen, gaat het hier niet om het behalen van trofeeën. Leganes is een debutant op het hoogste niveau en heeft volgens de waarnemers niet veel kans om daar lang te vertoeven. Met een erg laag budget zal het aan u zijn om de juiste tactiek te vinden die bij de spelersgroep past.

Doorbreek de suprematie van Celtic met aartsrivaal Rangers

Eindelijk zijn de Rangers weer waar ze thuishoren: op het hoogste Schotse niveau. Kunt u de ploeg in zijn debuutjaar meteen de titel bezorgen? Dan zult u voorbij grootmacht Celtic moeten geraken. Geen makkelijke opgave!

Salford City, het team van Giggs en Scholes, naar de Premier League stuwen

Salford City is geen doorsnee ploeg in Engeland. De eigenaars van de ploeg zijn niemand minder dan Phil en Gary Neville, Nicky Butt, Paul Scholes en Ryan Giggs (allemaal ex-Manchester United). Wat zou het mooi zijn mocht deze ploeg ooit uitkomen tegen de Reds. Daarvoor moet u wel eerst zes divisies opklimmen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties