Anderlecht zonder drie verdedigers naar Baku, maar wel met twee jongelingen

Anderlecht zonder drie verdedigers naar Baku, maar wel met twee jongelingen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht-trainer René Weiler wordt ook niet geholpen door de blessuregolf in zijn kern. De Zwitser is naar Baku moeten afreizen zonder de helft van zijn beschikbare verdedigers.

Andy Najar stond niet in Zaventem deze morgen en de Hondurees is dus niet fit bevonden om een wedstrijd met de eerste ploeg te spelen, terwijl hij wel al een wedstrijd met de beloften achter de kiezen heeft. Ook Olivier Deschacht is er door een blessure niet bij.

Maar Anderlecht zag ook Kara Mbodji uitvallen. De Senegalees sukkelt al een heel seizoen met een blessure en kan de ene week wel en dan weer niet meetrainen. Voor de verplaatsing naar Qabala heeft Weiler dan ook Wout Faes meegenomen. De jonge centrale verdediger maakt zelfs kans op speeltijd, want de spoeling is bijzonder dun geworden.

Doumbia mee om Dendoncker te vervangen?

Met Uros Spajic - die veelal op rechts speelt - heeft Weiler wel nog één alternatief om Kara te vervangen. De andere is Dendoncker, maar dan heeft hij weer een lancune op het middenveld, want Badji lijkt niet echt meer een alternatief te zijn na de match in Zulte Waregem. Daarom ook dat Idrissa Doumbia mee op het vliegtuig is gestapt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties