Weiler ook al met Club in het hoofd: "Die match is belangrijker, we zijn al gekwalificeerd"

Weiler ook al met Club in het hoofd: "Die match is belangrijker, we zijn al gekwalificeerd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

René Weiler is niet van plan zijn sterkste elf op te stellen tegen Saint-Etienne. Net als Michel Preud'homme zit hij immers al met de topper van zondag in zijn hoofd.

Weiler maakt het blijkbaar niet uit of Anderlecht eerste of tweede eindigt. "Kijk, we zijn gekwalificeerd en dat was ons doel. Ik denk ook niet dat Saint-Etienne met zijn sterkste elftal zal opdagen. We willen alles winnen, maar de match van zondag is belangrijker voor ons. Het is duidelijk dat ik ook met de match tegen Club Brugge in mijn hoofd zit", aldus Weiler.

En dus gaat hij roteren. Zo verwachten we Sowah en Acheampong aan de aftrap en Roef waarschijnlijk in doel. Ook vooraan haalt hij Teodorczyk naar de bank en Hanni zal zijn plaats moeten overnemen. Op het middenveld kan Tielemans rust krijgen en mag Badji misschien nog eens aan een match beginnen. "Maar ik weet nog niet wie ik ga laten spelen, daar moet ik nog eens over nadenken", zei Weiler, die duidelijk zijn elftal niet wou prijsgeven.

Spelers die nog niet veel negentig minuten gespeeld hebben, gaan hun kans krijgen

René Weiler

"Ik ga denken aan wie er rust nodig heeft en aan wie twee matchen op vier dagen aankan. Spelers die nog niet veel negentig minuten gespeeld hebben, gaan misschien hun kans krijgen. En Deschacht? Ik heb sterkere spelers in mijn kern momenteel..." Wat hij daar nog over te zeggen had kan u HIER lezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties