Alderweireld op zijn hoede voor Gent: "Ik zal top moeten zijn!"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Alderweireld op zijn hoede voor Gent: "Ik zal top moeten zijn!"
Foto: © photonews

Bij AA Gent reageerde men euforisch toen Tottenham uit de bus kwam voor de zestiende finales van de Europa League. De spelers juichten uitbundig, iets wat Toby Alderweireld wel kon appreciëren.

Alderweireld kreeg de reactie van Gent op de loting immers te zien. "Ze zijn gelukkig", aldus de Belgische centrale verdediger van Tottenham bij Play Sports. "Het is mooier om tegen een club uit de Premier League te spelen dan in bijvoorbeeld Bulgarije. Daarbovenop is het op Wembley."

Ook Alderweireld zelf was blij met de loting. "De verplaatsing is redelijk dichtbij en voor de Belgische jongens is het ook leuk om nog eens in België te spelen." Hij kreeg als toetje nog eens de wereldgoal van Coulibaly te zien.

Wereldgoal Coulibaly

"Ik zal top moeten zijn! Heel goeie goal", riep Alderweireld. "Ik had hem al gezien, ongelooflijk wel onder die druk, ze moesten scoren om door te gaan. We onderschatten ze helemaal niet", besloot Alderweireld. Bekijk hieronder nogmaals het doelpunt. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties