Spaanse pers ook geschrokken van Genk: "Celta is niet langer favoriet"

Spaanse pers ook geschrokken van Genk: "Celta is niet langer favoriet"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de kwartfinale van de Europa League haalde Genk een redelijk goeie uitgangspositie dankzij de uitdoelpunten van Boëtius en Buffel. Ook bij de Spanse pers was men onder de indruk.

El Mundo Deportivo: “Na de 0-1 via een uitstekende Trossard en Boëtius, begon het te spoken in het stadion, maar Celta zette snel orde op zaken. Door de 3-2 moet het allemaal in België beslist worden. Deze kwartfinale heeft niet langer een favoriet.“

Marca: “Genk is gevaarlijker dan verwacht. Celta de Vigo moest rekenen op de aanvallende drietand: Aspas, Pione Sisto en Guidetti, om de Belgen te verslaan. Het mag duidelijk zijn, het wordt afzien in België na de 3-2. Genk heeft laten zien tot wat het in staat is.”

Sport: “Boëtius kon twijfels bij Celta in het begin uitbuiten, maar Celta de Vigo reageerde furieus en greep Genk bij de keel. De Belgen zagen niet vanwaar de klappen kwamen. In de tweede helft liep Celta zich stuk op een geïnspireerde Ryan. De 3-2 van Buffel was onverdiend, maar staat wel op het bord. Celta de Vigo wacht een moeilijke terugmatch in België.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties