Van Holsbeeck glashelder over mogelijke transfers van Kara, Teo en Acheampong, wat met een vertrek van Stanciu? "Dat is geen monsterbod"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 24 reacties
Van Holsbeeck glashelder over mogelijke transfers van Kara, Teo en Acheampong, wat met een vertrek van Stanciu? "Dat is geen monsterbod"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht wil volgend seizoen nog sterker voor de dag komen met het oog op de Champions League-campagne. Maar dan moeten de Brusselaars wel de aanbiedingen van andere clubs van zich afschudden.

Deze week werd gesuggereerd dat Al Wahda uit de Verenigde Arabische Emiraten interesse toont in Nicolae Stanciu. "In voetbal is alles bespreekbaar, maar niet voor de prijs waarvoor we hem haalden", legt algemeen manager Herman Van Holsbeeck uit. "Die 10 miljoen euro was een monsterbod in aankoop, niet in verkoop."

Lukasz Teodorczyk mag vanwege zijn riante loon bij een uitstekende aanbieding vertrekken. "Teo was ongelofelijk belangrijk voor ons en deed met de optie die werd gelicht financieel een uitstekende zaak. Bij een megabod gaan we onderhandelen."

Kara en Acheampong weten waarvoor ze gespeeld hebben, daar maakten we afspraken over

Herman Van Holsbeeck

Tot slot wacht Anderlecht op een doorbraak in de dossiers van Kara Mbodj en Frank Acheampong. Beide jongens konden de recordkampioen in de winter al respectievelijk 9 en 7 miljoen euro opleveren, maar de Brusselaars hielden vanwege de titelambities het been stijf.

"In januari maakten we de correcte analyse om nog een halfjaar samen door te gaan. Die jongens weten waarvoor ze gespeeld hebben. Daar maakten we afspraken over."

Sylla vertrok al richting Engeland, mogelijk volgen Kara en Acheampong
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties