UPDATE: al 7.000 tickets de deur uit voor match op groot scherm op 't Kiel, tribune 1 én 3 uitverkocht

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 25 reacties
UPDATE: al 7.000 tickets de deur uit voor match op groot scherm op 't Kiel, tribune 1 én 3 uitverkocht
Foto: © photonews

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Met een groot scherm op 't Kiel nam Beerschot een mooi initiatief voor z'n fans met het oog op tweede finalematch tegen Cercle van aanstaande zaterdag. De 4.500 tickets die daarvoor ter beschikking werden gesteld, vlogen echter in geen tijd de deur uit. Intussen zitten ze zelfs al aan 7.000!

De fans die een ticket konden bemachtigen kunnen in het Olympisch Stadion de match volgen vanuit tribune 3 en dat op een scherm van 100 m². Dat de publieke belangstelling groot zou zijn, viel natuurlijk te verwachten, in minder dan een uur tijd was de boel hopeloos uitverkocht. 



En dus deed Beerschot via het zogenaamde 'Plan B' zowaar nog een extra inspanning voor de supporters die de mogelijk historische promotie naar 1A willen volgen in hun vertrouwde stadion. "Onze club zal deze namiddag een extra tribune openzetten", klonk het op Twitter.

Op Facebook volgde een nieuwe update: "Inmiddels zit ook de hoofdtribune eivol en zette onze club ook tribune 4 open zodat we nog meer supporters op het Kiel kunnen verwelkomen. Over een eventueel openzetten van tribune 2 wordt later beslist." Lees HIER meer op de officiële website van de Antwerpse fusieclub! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties