De Bruyne maaide ploegmaat neer op training: "Dat zou hij niet doen met een basisspeler" en "Over het randje"

De Bruyne maaide ploegmaat neer op training: "Dat zou hij niet doen met een basisspeler" en "Over het randje"
Foto: © photonews

De eerste trainingsdag van de Rode Duivels zit erop en er was al meteen heel wat te doen over een tackle van Kevin De Bruyne aan het adres van Adnan Januzaj. "Er stond een rekening open", klonk het bij de analisten.

De Bruyne ging er heel driest in bij Januzaj en dat ging ook aan tafel in Villa Sporza rond. "Er stond nog een rekening open, denk ik. Dit is wel al een beetje over het randje", aldus Geert De Vlieger. "Er zal wel iets gebeurd zijn vooraf. Er is ook niemand die echt reageert."

Ferme tackle

"Het is natuurlijk De Bruyne, die kan zich wat meer permitteren", pikte Marc Degryse in. "Januzaj is nog steeds jong en komt piepen, het is een speler die graag provoceert en uitdaagt. Misschien wilde De Bruyne een teken geven aan hem. Het was toch wel een risico, dit gaat hij niet doen met een basisspeler."

Roberto Martinez kreeg die vraag ook op zijn persconferentie in Moskou na de training en reageerde sereen op de vraag (dat kan u HIER nog eens lezen dankzij onze mannen in Rusland!). En ook Thorgan Hazard reageerde: "Het was een mooie tackle van Kevin."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties