KRC Genk speelt alles kapot, maar ex-speler is niet overtuigd: "Geen titelkandidaat"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 23 reacties

Mohamed Dahmane over het nieuwe Genk

KRC Genk speelt alles kapot, maar ex-speler is niet overtuigd: "Geen titelkandidaat"
Foto: © photonews

KRC Genk begon als een sneltrein aan het seizoen, de Limburgers zetten tegen Fola Esch en Sporting Lokeren meer dan de puntjes op de 'i'. Ex-speler Mohamed Dahmane heeft toch zijn twijfels.

"Genk is al een paar seizoenen op zoek naar zichzelf, maar de komst van Philippe Clement heeft hen deugd gedaan. Ik ken hem goed, hij was mijn kapitein bij Club Brugge. Hij was toen al erg close met zijn ploegmaats en gaf vooral veel vertrouwen. Je ziet dat hij nu hetzelfde doet met zijn spelers", aldus Dahmane in een gesprek met onze redactie.

"Hij geeft ze steeds een boost, het is een echte persoonlijkheid in de kleedkamer." Dahmane ziet het positief in voor het vervolg. "Ze kunnen iedereen kloppen als je ze zo ziet spelen, maar toch zijn er nog minpunten. Soms zijn ze niet constant genoeg en ik denk ook dat de kern niet breed genoeg is. Als Trossard, Berge, Pozuelo of Malinovskyi een blessure oploopt, zullen de resultaten anders zijn. Ik zie hen -ondanks de goeie coach- niet in de running voor de titel."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties