Wachten op Adzic (20) en Abazaj (22) bij Anderlecht, Devroe countert: "Hoe lang heeft Matias Suarez nodig gehad om zich aan te passen?"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 6 reacties

Wachten op Adzic (20) en Abazaj (22) bij Anderlecht, Devroe countert

Wachten op Adzic (20) en Abazaj (22) bij Anderlecht, Devroe countert: "Hoe lang heeft Matias Suarez nodig gehad om zich aan te passen?"
Foto: © photonews

RSC Anderlecht haalde deze zomer veertien nieuwe spelers naar Neerpede. Met Luka Adzic (Rode Ster Belgrado) en Kristal Abazaj (KF Skënderbeu) trok paars-wit ook twee volstrekt onbekende namen aan.

Adzic (20) en Abazaj (22) staan niet op de Europese lijst van Anderlecht en kwamen ook in de Jupiler Pro League niet in actie voor paars-wit. "Hoe lang heeft Matias Suarez nodig gehad om zich aan te passen", reageert sportief directeur Luc Devroe in Het Nieuwsblad op hun afwezigheid in de Europa League.

Trainingsregime van Hein

 "Luka Adzic speelde vorig jaar bij Rode Ster Belgrado, dat in de Champions League 0-0 gelijk speelde tegen Napoli. Dat wil toch iets zeggen. Maar hij kwam naar hier met een blessure. In de zomer heeft hij zes weken moeten rusten. Dan is het normaal dat je achterstand hebt. Zeker als je het trainingsregime van Hein bekijkt. Vergeet ook niet dat hij nog maar 19 is."

Bij Club Brugge debuteerde dinsdag Thibault Vlietinck in de Champions League. "Ja, maar die is al 21. Adzic zal zich wel nog tonen. Net als Abazaj. Die liet heel goeie dingen zien in het begin van de voorbereiding, maar viel daarna terug. Laat hen wennen", predikt Devroe geduld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties