Wat nu met KV Mechelen? Donkere wolken pakken zich samen, supporters plannen acties

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 149 reacties
Wat nu met KV Mechelen? Donkere wolken pakken zich samen, supporters plannen acties

KV Mechelen was de voorbije weken tot groot jolijt van de supporters aan een remonte bezig in 1B, maar het omkoopschandaal van eind vorig seizoen hangt plots als een zwaard van Damocles boven de club.

Liefst vier bestuursleden zouden volgens een mededeling van het Federaal Parket samen met Dejan Veljkovic verdacht worden de degradatiestrijd eind vorig seizoen in het voordeel van Malinwa te willen beslissen.

Acties Achter de Kazerne

Daarbij zou gepoogd zijn om te spreken met het bestuur van Waasland-Beveren, mogelijk ook via-via met spelers van de Wase club. Het maakt dat de situatie er in Mechelen momenteel allesbehalve rooskleurig voorstaat. Als de zaken bewezen worden, dreigt een verplichte degradatie of zelfs een schrapping.

Als de club effectief heeft geprobeerd actief om te kopen, dan zal dat mogelijk zware gevolgen hebben. Via de sociale media zijn de supporters van Malinwa alvast in zak en as. Ze beraden zich over acties, er wordt al afgesproken om rond 19 uur af te zakken naar het stadion Achter de Kazerne.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties