Beloftevolle Barça-jonkie wil Camp Nou alweer verlaten

Mathias Vranckx
| 5 reacties
Beloftevolle Barça-jonkie wil Camp Nou alweer verlaten

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ousmane Dembele, velen zouden niet begrijpen wat hem bezielt, maar de Fransman heeft een wens. Afgelopen weekend was de 21-jarige nog redder in nood voor de Catalanen met de 1-1 tegen Atlético, maar nu wil hij plots weg. Dembele out zet de poort wel open voor de terugkeer van een andere grote naam.

Ousmane Dembélé, een jonge twintiger, maar al wereldkampioen met Frankrijk en sinds vorig jaar actief bij een van de grootste, zo niet de grootste club van de wereld. We hebben het natuurlijk over het Spaanse FC Barcelona. Toch lijkt de Franse aanvaller niet helemaal gelukkig in Catalonië. Daarom drukte hij bij Goal vandaag de wens uit om in januari te vertrekken. 

Afgelopen weekend behoorde Dembele nog tot een van de mogelijke matchwinaars in het Wanda Metropolitano (stadion Atlético Madrid nvdr.), maar plots lijkt hij 180 graden gekeerd over een verlengd verblijf in Spanje. 

Pasmunt Neymar

Wat hier misschien mee te maken kan hebben, is het feit dat superster Neymar bij PSG ondertussen heel wat smeekbedes van Barcelona krjigt om terug te keren naar Camp Nou. Dembele lijkt zich zo overbodig te voelen. Hij weet natuurlijk dat indien Neymar terugkeert op het oude nest, zijn speelkansen ook serieus zullen slinken. 

Het nummer 11 was nochtans geen koopje voor de ploeg van Messi en co. 105 miljoen euro kostte hij in 2017(kwam over van Borussia Dortmund nvdr.). Maar zoals jullie weten, kijkt men in de voetballerij niet meer op een miljoentje meer of minder. Afwachten wat het wordt in januari.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties