Lommel kansloos onderuit in Leuven: "Na de rust overdonderd door OHL en 2 klungelgoals"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Leuven
| 19 reacties

Gaëtan Coucke zag zijn team klungelgoals tegenkrijgen tegen OHL

Lommel kansloos onderuit in Leuven: "Na de rust overdonderd door OHL en 2 klungelgoals"
Foto: © photonews

Lommel SK ging zaterdagavond de boot in tegen Oud-Heverlee Leuven. "Het waren 2 klungelgoals, maar OHL was gewoon iets beter", bekende bezoekende doelman Gaëtan Coucke.

"We wisten op voorhand dat dit een moeilijke match zou worden", vertelde Coucke. "De eerste tien minuten startten we sterk, maar dan kregen we die goal tegen en wisten we dat het moeilijk wou worden. Na die vrije trap van Glenn Claes kwamen we opnieuw op gelijke hoogte, maar na de rust werden we overdonderd door Leuven."

Na de rust ging het in 2 dolle minuten mis voor de Limburgers. "Bij 1-1 was alles nog mogelijk, maar we kropen achteruit en kregen 2 klungelgoals tegen", aldus het Lommelse sluitstuk. "Er was een miniem stukje plaats en daar kon de bal (van Dequevy, red.) precies tussen. 2 minuten later viel ook de 3-1 en toen werd het al helemaal moeilijk."

Dinsdag al kans op revanche

"Wat de coach tijdens de rust zei? Dat we scherp aan de tweede helft moesten beginnne. Maar OHL deed dat ook en was iets beter dan wij vandaag."

Lang hoeft Lommel niet te treuren, want dinsdag wacht er met een inhaalwedstrijd uit de eerste periode al een kans op revanche tegen OHL. "We gaan deze match eerst analyseren: de goede en sterkte punten eruit halen, de mindere punten analyseren en opnieuw vol voor die winst gaan", is Coucke strijdvaardig. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties