Diego Godín strooit met complimenten voor Club Brugge-speler
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Diego Godin looft Club Brugge-speler Wesley Moraes

Diego Godín strooit met complimenten voor Club Brugge-speler

Diego Godín deelde tijdens de persconferentie in aanloop naar het Champions League-treffen tussen Club Brugge en Atlético complimentjes uit aan de tegenstander als team, maar ook aan Wesley als individuele speler.

Club ging in Madrid met 3-1 voor de bijl, maar toch heeft blauw-zwart een goede indruk achtergelaten bij Atlético. “Ik verwacht me niet aan een tegenstander die het rustig zal aanpakken. Ik denk dat het een intense wedstrijd zal worden”, zei de Uruguyaanse verdediger.

“Brugge speelt goed als team en is een competitieve tegenstander. Dat liet het ook al zien toen wij thuis speelden. Ik verwacht het beste van de tegenpartij.”

Maar Godín liet zich niet enkel positief uit voor Club als ploeg. Over Wesley Moraes zei hij het volgende: “Wesley is een goede speler. Hij is erg sterk en als hij met zijn rug naar doel staat is hij heel goed.”

Wij zijn vooral benieuwd of de Braziliaan Godín dinsdag in verlegenheid kan brengen. Als Club iets raapt tegen Atlético kan Dortmund, zonder Witsel, tegen Monaco de groepswinst pakken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties