OHL voor cruciaal tweeluik: "Dringend 3 punten nodig, tegen wie we ook spelen"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Elliot Moore en Sascha Kotysch beseffen dat OHL dringend een zege nodig heeft

OHL voor cruciaal tweeluik: "Dringend 3 punten nodig, tegen wie we ook spelen"
Foto: © photonews

Voor dit seizoen werd OHL samen met Beerschot Wilrijk en KV Mechelen getipt als kanshebber voor promotie naar 1A. Maar soms loopt het vreemd in voetbal. Terwijl de Mannekes en Malinwa helemaal bovenin staan, hengelen de Vlaams-Brabanders troosteloos onderin. Een zege is dringend nodig.

1 overwinning op 8 wedstrijden in de 2e periode, 5 overwinningen op 22 matchen dit seizoen én een bijhorende rode lantaarn. Het seizoen van de Leuvenaars is nu al uitgedraaid op een fiasco. Met nog 6 wedstrijden te gaan moet OHL de schade beperken en zich nu al klaarstomen voor de play-downs. Een driepunter is dan ook méér dan welkom aan den Dreef.

"We wisten dat het moeilijk zou worden en dat we elke week zouden moeten knokken", aldus nieuwkomer Sascha Kotysch, die met een nederlaag op het veld van Union debuteerde in het Leuvense shirt. "We moeten dringend punten pakken en hopelijk kunnen we daar volgende week mee beginnen."

Tweeluik Lommel-Roeselare

Nu zondag tegen Lommel dus. Er staat OHL een cruciaal tweeluik te wachten. Zondag gaat het op bezoek bij de promovendus, 5 dagen later wacht een thuismatch tegen Roeselare. 6 op 6 is eigenlijk een must. 

"Volgende week moeten we de 3 punten pakken", zegt ook aanvoerder Elliot Moore. "Dat de matchen tegen Lommel en Roeselare erg belangrijk zijn? We moeten elke match winnen", is de Engelsman duidelijk. "We hebben de 3 punten nodig, tegen wie we ook spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties