Reactie Mooi verjaardagscadeau voor Wouter Vrancken: "Dat was toch wel een pijnpunt"

Mooi verjaardagscadeau voor Wouter Vrancken: "Dat was toch wel een pijnpunt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wouter Vrancken viert vandaag zijn 39ste verjaardag. Dat kan hij doen met een gerust gemoed, want zijn KV Mechelen won zaterdag al met 3-0 van Westerlo. De trainer zag dat die zege ook weer gepaard ging met het betere voetbal en dat deed hem deugd.

"Ik vond dat ons aanvallend compartiment in de eerste helft meer kon doen met de omschakeling. Daar lagen mogelijkheden. Voorts hebben we de hele match gedomineerd. Mooi om te zien was dat ons betere spel terug was. Dat was toch wel een pijnpunt de voorbije wedstrijden", erkende de Mechelse coach.

Vier finales

KV Mechelen lijkt klaar voor de laatste rechte lijn in de strijd om de tweede periodetitel. "In de tweede helft hebben we het goed uitgespeeld en ons werk gedaan. Er wachten ons nu nog vier finales. We gaan er alles aan doen om die tot een goed einde te brengen."

Met Peyre heeft Vrancken er alvast een sterke verdediger bij. "Hij speelt heel secuur, zonder fouten. Dat is een heel goede transfer. Het is geen clown ofzo, het is een verstandig iemand, met een goeie kop op zijn lijf. Hij heeft één dag meegetraind en het voelt aan alsof hij al zeven maanden meegetraind."

Voetbalverstand bij Peyre

En toch is de Fransman al erg betrokken. "Als je dan ziet dat hij al volop meedenkt, dan merk je dat het goed zit. Hij heeft verstand van voetbal. Dat zie je ook aan de wedstrijd die hij gespeeld heeft: geen enkel duel verliezen en zuiver voetballen van achteruit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties