Kan Lommel scherprechter spelen in 1B? Robin Henkens komt met een antwoord

Lode Nuyts
Lode Nuyts
| 4 reacties
Kan Lommel scherprechter spelen in 1B? Robin Henkens komt met een antwoord
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In 1B naderen we het einde van een razend spannende tweestrijd. De enige club die nog tegen zowel KV Mechelen als Beerschot Wilrijk het veld op moet is Lommel. Wij legden ons oor te luister bij middenvelder Robin Henkens, kan zijn club scherprechter spelen in de titelstrijd?

Lommel draait voorlopig een goed seizoen, vooraf waren de verwachtingen niet al te hoog bij de Limburgse club maar na een uitstekende start is er nog steeds uitzicht op de top 4. Bovendien kan Lommel nog een cruciale rol spelen in de titelstrijd, als enige club in 1B komt het nog uit tegen de twee titelpretendenten. 

"Voorlopig zijn we tevreden over ons seizoen, de laatste weken loopt het echter wel veel minder en daar mogen we niet blind voor zijn. We moeten opletten dat het niet alsnog een seizoen in mineur wordt. De clubs onder ons hebben de laatste weken heel wat punten gepakt en met het oog op de play-downs kan dat een gevaarlijke situatie worden", aldus Henkens.

Rol van scherprechter?

Kijkt Lommel dan enkel naar onder? "Nee, we willen absoluut nog in die top 4 geraken en zo play-off 2 spelen tegen 1A-clubs. We moeten ook nog naar Westerlo, die club staat net boven ons op plaats 4 wat dat betreft ligt de strijd dus nog volledig open."

We proberen zeker iets te betekenen in die titelstrijd

Met nog twee thuisduels tegen Mechelen en Beerschot Wilrijk kan Lommel scherprechter spelen in de titelstrijd. "We gaan dat in ieder geval proberen. Het zou heel mooi zijn voor ons als we nog iets kunnen betekenen in die titelstrijd. Maar het is niet zo dat we echt met die twee clubs bezig zijn, we kijken enkel en alleen naar onszelf", besluit de sterkhouder op het Lommelse middenveld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties