Ene Mechelaar al pessimistischer dan de andere: "Schrijf maar dat het dramatisch was" en "Wellicht finalematchen"

Lucas Bijker ziet finalewedstrijden dichtbij komen

Ene Mechelaar al pessimistischer dan de andere: "Schrijf maar dat het dramatisch was" en "Wellicht finalematchen"
Foto: © photonews

Vijfentwintig wedstrijden na mekaar ongeslagen blijven en dan ineens een 0-5 om je oren krijgen: uiteraard komt dat hard aan. Na afloop van de match tegen Union waren er twee kampen bij KV Mechelen: het optimistische en het pessimistische. Lucas Bijker behoorde tot dat laatste.

Nikola Storm bleef nog volop geloven in de kansen op de tweede periodetitel. Dat kan u HIER nog eens nalezen.  Bj Lucas Bijker was er meer twijfel te bespeuren. "Het was dramatisch", zei de linksachter over de prestatie tegen Union. "Voorts wil ik in de emotie na de match niet teveel kwijt. Het is verschrikkelijk zuur dat je dit jezelf aandoet."

We moeten dit heel snel proberen te vergeten 

Want de oorzaak voor dit resultaat lag volgens de Nederlander in de eerste plaats bij de eigen ploeg. "Dit heeft niets te maken met Union of Beerschot Wilrijk. Het zijn wij die dit onszelf aandoen. We moeten dit heel snel proberen te vergeten. Het zal niet de gemakkelijkste week worden."

Bijker maakte zelf deel uit van de pover acterende Mechelse verdediging, maar vond het een gedeelde verantwoordelijkheid. "Het ligt niet alleen aan de verdedging. Je kunt niet zeggen dat daar het probleem lag of daar. Heel de ploeg deed het niet goed. Ik heb geen idee waarom het zo gelopen is. Volgende week zien we wel weer verder. Wellicht komen er nu nog twee finalematchen aan. Maar schrijf maar dat het dramatisch was."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties