Bij Beerschot Wilrijk zijn ze al zeker van 1A... Promotiefinale of niet: "KV Mechelen moet degraderen naar eerste amateur"
Redactie
| 237 reacties

Beerschot Wilrijk is al zeker dat KV Mechelen ten onder zal gaan aan 'Propere Handen'

Bij Beerschot Wilrijk zijn ze al zeker van 1A... Promotiefinale of niet: "KV Mechelen moet degraderen naar eerste amateur"

Het ziet er vooral uit als 'mental warfare', maar voorzitter Francis Vrancken is wel héél zeker van zijn stuk: Beerschot Wilrijk gaat naar 1A. Dat heeft los van de promotiefinale van zaterdag alles te maken met de omkoopzaak waarin KV Mechelen zich bevindt.

"Wij zijn geen 90, maar 100 procent zeker dat we straks in 1A spelen", meent voorzitter Francis Vrancken in Het Laatste Nieuws. "Met de informatie waarover wij beschikken, durf ik zeggen dat er geen weg terug is voor KV Mechelen."

Wij houden al geen rekening meer met 1B

Francis Vrancken

Waarom hij zo overtuigd is? "Onze advocaat zit heel dicht op het dossier 'Propere Handen' en volgens hem kan het niet zijn dat KV Mechelen straks niet degradeert naar de eerste amateurklasse."

"Bijgevolg zouden wij sowieso stijgen naar 1A. Het klinkt misschien een beetje arrogant, maar wij houden geen rekening meer met een 1B-scenario voor volgend seizoen", aldus Francis Vrancken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

 Promotion Play-offs - Finale (H) Betfirst
Beerschot Beerschot 1-0 OH Leuven OH Leuven

Nieuwste reacties