KV Mechelen en de KBVB wensen niet te reageren op uitspraken F. Vrancken: "Pas communiceren als we zelf meer weten"
Redactie
| 66 reacties

KV Mechelen en de KBVB wensen niet te reageren op de uitlatingen van F. Vrancken, de voorzitter van Beerschot Wilrijk

KV Mechelen en de KBVB wensen niet te reageren op uitspraken F. Vrancken: "Pas communiceren als we zelf meer weten"
Foto: © photonews

De uitspraken van Francis Vrancken, de voorzitter van Beerschot Wilrijk, over de promotie van zijn club en de degradatie van KV Mechelen zijn met veel ophef onthaald in beide kampen. Malinwa wenst niet te reageren op het interview.

"Het sportieve komt bij ons op de eerste plaats", zei hoofdaandeelhouder bij KV Mechelen Dieter Penninckx bij Belga over de uitspraken van Francis Vrancken. De voorzitter van Beerschot Wilrijk beweerde donderdag namelijk dat zijn club met 100% zekerheid ging promoveren omwille van de ontwikkelingen in 'Propere Handen' (lees meer).

"Er komt meer en meer informatie vrij vanuit het dossier. Wij kunnen dat dossier niet inkijken, dus om die reden kunnen we ook niet reageren op de uitspraken. Ik blijf natuurlijk nog altijd hopen op een goede afloop", aldus Penninckx.

Persagentschap Belga ging ook verhaal halen bij de Belgische voetbalbond. Zij wensten evenmin te reageren op de uitlatingen van Vrancken. "Het is zijn versie van de feiten", zei bondswoordvoerder Pierre Cornez. "Pas als we meer informatie hebben kunnen we daarover communiceren.Het onderzoek loopt verder en de uitspraken van Vrancken zijn voor eigen rekening."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

 Promotion Play-offs - Finale (H) Betfirst
Beerschot Beerschot 1-0 OH Leuven OH Leuven

Nieuwste reacties