Interview Beerschot Wilrijk-aanvaller is duidelijk: "Willen promotie op het veld afdwingen"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 7 reacties

Loris Brogno, aanvaller van Beerschot Wilrijk blikt vooruit naar de cruciale promotiematch

Beerschot Wilrijk-aanvaller is duidelijk: "Willen promotie op het veld afdwingen"
Foto: © photonews

Zaterdagnamiddag vindt de terugwedstrijd van de promotiefinale tussen KV Mechelen en Beerschot-Wilrijk plaats. Wij spraken met Beerschot-Wilrijk-aanvaller Loris Brogno over het duel van de waarheid.

Na het gelijkspel van afgelopen weekend in eigen huis (0-0), wil Beerschot-Wilrijk winnen op het veld van Mechelen. "We waren beter dan Mechelen. We beklagen het ons een beetje dat we niet hebben gescoord", begint Loris Brogno

"Toch blijft alles mogelijk. We zijn supergemotiveerd voor de terugwedstrijd. Het is voor dit soort matchen dat we voetballen. Het is de laatste en belangrijkste match van het seizoen." 

Mentaal voordeel

Vorig jaar moesten de Antwerpenaren de promotie aan Cercle Brugge laten. Een scenario dat ze niet opnieuw willen beleven. "Een groot deel van onze groep heeft dat vreselijke moment meegtemaakt. Iedereen zal er alles aan doen om dat niet opnieuw mee te maken. Na de winst van de tweede periodetitel hebben we een mentaal voordeel op Mechelen."

"Mechelen heeft inderdaad extrasportieve problemen, maar daar willen we niet aan denken. We willen de promotie op het veld pakken. Niet op een andere manier." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties