Belgische links: naar deze spelers is het vanuit Belgisch standpunt uitkijken op het EK beloften
Manuel Gonzalez Florent Malice
Manuel Gonzalez en Florent Malice vanuit Reggio d'Emilia
| 0 reacties

Halilovic, Adzic, Maehle, Ingvartsen, Hagi, ... Het wordt leuk om volgen op het EK U21

Belgische links: naar deze spelers is het vanuit Belgisch standpunt uitkijken op het EK beloften
Foto: © photonews

De Rode Duivels U21 openen tegen Polen hun EK-avontuur op weg naar de Olympische Spelen, maar er zijn nog veel andere bekende spelers die we in de gaten zullen houden. Heel wat spelers kennen we nog vanop onze voetbalvelden.

Natuurlijk kijken we ook uit naar Jovic, Kean of Dembélé, maar er zijn naast de grote sterren ook heel wat spelers uit de Jupiler Pro League die het volgen waard zijn op het EK U21.

Alen Halilovic - Kroatië

Zijn uitleenbeurt aan Standard was de voorbije maanden al goed voor enkele heel interessante acties, volgend seizoen zal Halilovic mogelijk na een goede voorbereiding pas helemaal ontploffen. Op het EK moet hij met zijn techniciteit schitteren voor de Kroaten.

Luka Adzic - Servië 

Kent u Luka Adzic nog? De Servische winger is een speler van Anderlecht en staat te boek als een groot talent in eigen land. Misschien krijgt hij onder Kompany wel zijn kansen? Eerst wordt het kijken wat hij op het EK vermag. 

Ianis Hagi - Roemenië 

Neen, Hagi speelt nog niet in de Jupiler Pro League. Als we de geruchten mogen geloven, bestaat de kans echter nog steeds dat het volgend seizoen wél zover zal zijn. Standard en Anderlecht zijn maar twee van de geïnteresseerde clubs.

Joakim Maehle - Denemarken

En dan zijn er nog enkele Deense spelers die we in de gaten moeten houden. Marcus Ingvartsen ruilde Genk dan weliswaar in voor Union Berlin (lees daarover HIER meer), met Joakim Maehle hebben ze nog een goudhaantje in de rangen.

Hij kan zich in de vitrine spelen van heel Europa, de rechtsachter was een van de absolute toppers binnen de machinerie van Philippe Clement in de strijd om de titel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties