Waar blijven de transfers bij Anderlecht? Michael Verschueren geeft meer uitleg
Redactie
| 20 reacties

"Ik ga er geen aantal op plakken, maar we gaan zeker geen tien nieuwe spelers halen"

Waar blijven de transfers bij Anderlecht? Michael Verschueren geeft meer uitleg

Bij RSC Anderlecht ligt er enorm veel werk op de plank. Aan inkomende zijde moet er kwaliteit bij, uitgaand moet de recordkampioen flink de borstel door de uitpuilende spelerskern halen. Sportief directeur Michael Verschueren geeft een update hoe ver ze daar mee staan.

Al is de transfermarkt nog altijd officieel niet geopend, toch zullen sommige RSCA-fans al vol ongeduld wachten op de eerste toptransfer.

Geduld is een schone deugd

Verschueren predikt in Het Laatste Nieuws echter geduld: "Het kan nog twee weken duren vooraleer we deals gaan afronden."

"Maar dat kan net zo goed volgende week al op gang komen. We wachten wat op het moment dat Vincent erbij komt, zodat hij de spelers kan zien. Ik neem mijn tijd en onderhandel correct."

"Soms zakt de prijs nog als je wat trager te werk gaat. We zijn hoe dan ook niet gehaast. Ik ga er ook geen aantal op plakken, maar we gaan zeker geen tien nieuwe spelers halen."

Geen bod van Nantes

Ook aan uitgaande zijde is het voorlopig windstil: "Ik lees dat we financieel moeten herschikken vooraleer we inkomende transfers kunnen realiseren, maar dat is niet het geval."

"Aan de uitgaande kant staat er nog niemand op vertrekken. Ook voor Trebel kwam er nog geen schriftelijk bod binnen van Nantes, maar dat kan snel gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties