Eerste open training van Zulte Waregem een feit: "We zijn nog volop aan het versterken"

Nils Wens
| 0 reacties
Eerste open training van Zulte Waregem een feit: "We zijn nog volop aan het versterken"
Foto: © photonews

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Vandaag was naar jaarlijkse traditie de eerste open training van Zulte Waregem. Francky Dury heeft er zin in en gaf ook een toespraak aan de honderden supporters die kwamen opdagen.

Dury is fier om er opnieuw bij te zijn in 1A. "We spelen nu veertien jaar in eerste klasse en we zijn fier om er opnieuw bij te zijn. We gaan blijven knokken om er bij te horen zoals de voorbije seizoenen", aldus Dury op zijn jaarlijkse toespraak.

In zijn 'State of The Union' merkte hij op dat weinig teams het hen voordoen: "Op de G5 na zit niemand zolang als ons onafgebroken in 1A. Dat is een prestatie, al was het vorig seizoen opnieuw knokken. In de matchen tegen KV Mechelen en Sporting Lokeren hebben we het dankzij jullie weten te redden de voorbije jaren", loofde de coach de 

We gaan ons zeker nog versterken

Ook de spelersgroep wil er volgens hem vol voor gaan. Toch zijn er nog versterkingen nodig. "We zijn nog volop bezig met versterkingen binnen te halen. Ik beloof jullie dat er nog wat aan zit te komen. Het komt zeker goed."

Wie er ook bij waren op de open training, waren nieuwkomers Oberlin en Humphreys. Oberlin is een 21-jarige aanvaller die over komt van FC Basel. Humphreys zijn transfer is sinds deze middag officieel. Hij komt over van Manchester City.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties