Mazzu blikt vooruit naar Champions League en droomt van deze tegenstander

Mazzu blikt vooruit naar Champions League en droomt van deze tegenstander

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Veel eersteklassers zijn ondertussen begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De landskampioen begint er pas komende woensdag aan. Hun nieuwe coach Felice Mazzu kijkt al uit naar het nieuwe seizoen, en niet in het minst naar de Champions League.

Felice Mazzu blikt in Het Nieuwsblad alvast vooruit naar de aankomende campagne in de Champions League. "We gaan alles geven om KRC Genk een eerste overwinning in de Champions League te bezorgen, maar het wordt loodzwaar", aldus de ex-Carolo. In het seizoen 2002/2003 behaalde KRC Genk 4 gelijke spelen in een poule met Real Madrid, AEK Athene en As Roma. In 2011/2012 sloten ze de groep af met 3 punten, na draws tegen Chelsea, Valencia en Bayer Leverkusen.

"Ik weet niet over welke kern ik zal beschikken, veel spelers willen vertrekken. Maar ik heb vertrouwen in het bestuur, héél veel vertrouwen in technisch directeur Dimitri De Condé. Ik weet dat de spelers van een groot kaliber vervangen zullen worden."

De Oude Dame

Wanneer Mazzu gevraagd wordt naar zijn droomtegenstander in de Champions League, is hij resoluut: "Juventus! Ik droom van Juventus! Ik zal altijd supporter zijn van Juve, behalve die dag. Hoe dan ook, het wordt fantastisch: spelen tegen Juventus, Real Madrid, Liverpool, Manchester of Barcelona. Zéér moeilijk, maar een unieke ervaring!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties