De Condé schetst situatie van Malinovskyi: "We willen meedenken in dat verhaal"

De Condé schetst situatie van Malinovskyi: "We willen meedenken in dat verhaal"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk zit nog met heel wat vraagtekens. Gaat het de sterkhouders kunnen behouden die het voorop stelde om te houden? Ruslan Malinovskyi is één van de jongens die dwars ligt. Dimitri De Condé had alvast een gesprek met hem.

Malinovskyi heeft Genk al onder druk gezet om te kunnen vertrekken. “Ik proef dat Malinovskyi hongerig is om de stap te zetten naar een Europese topcompetitie. Gezien zijn leeftijd, is dat begrijpelijk. Wij hebben aangegeven dat wij willen meedenken in dat verhaal. Op voorwaarde dat er een correcte aanbieding komt", aldus de sportief directeur in HBvL.

Sampdoria zou zich wel beginnen roeren. "Komt dat goed bod er niet, dan staan we erop dat hij bij ons blijft. Dat wederzijds respect moet er zijn. Ik heb de indruk dat Ruslan die boodschap begrepen heeft. De plooien die de voorbije weken ontstaan waren, zijn gladgestreken. Ik voel intussen wel dat er serieuze belangstelling aan 't komen is.”

Met Sander Berge zijn er wel afspraken gemaakt. “Voor hem geldt eigenlijk hetzelfde. Gezien zijn kwaliteiten, moet hij onze grootste uitgaande transfer ooit worden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties