Vlap, Nasri, Verschaeren... Hoe gaat dat in zijn werk gaan?
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 17 reacties

Hoe gaat Kompany al zijn offensief geweld in één elftal krijgen?

Vlap, Nasri, Verschaeren... Hoe gaat dat in zijn werk gaan?
Foto: © photonews

Het nieuwe Anderlecht begint stilaan vorm te krijgen. Het gebrek aan creativiteit zou in ieder geval al opgelost moeten zijn met de komst van Michel Vlap en Samir Nasri. Maar hoe gaan ze die drie in één elftal krijgen?

Daar moet nog over gesproken worden, maar de bedoeling is dat er een wisselwerking is tussen de drie protagonisten: Michel Vlap, Yari Verschaeren en Samir Nasri. Verschaeren en Nasri zouden dan afwisseld de linkerflank voor hun rekening nemen, terwijl Vlap meer naar rechts zal moeten uitwijken. Francis Amuzu lijkt zo weer een invallersrol te krijgen.

Wie er straks op de rechterflank gaat staan is nog een vraagteken. Sidney Sam maakt grote kans op een contract, maar er is uiteraard nog Alexis Saelemaekers. Belangrijk zal de keuze voor de nieuwe spits worden. Die zal ook moeten kunnen meevoetballen, waardoor Thelin en Santini waarschijnlijk uit de boot vallen.

Philippe Sandler en Sven Kums zullen onder elkaar moeten uitmaken wie de positie voor de verdediging krijgt. "Mij maakt het niet uit waar Kompany me zet", aldus Nasri deze middag nog. "Ik ben polyvalent genoeg om verschillende posities aan te kunnen. Maar daar moet nog over gesproken worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties