OH Leuven kan volgend weekend terug beroep doen op sterkhouder: "Ik verwacht hem snel terug"

Nils Wens
| 0 reacties
OH Leuven kan volgend weekend terug beroep doen op sterkhouder: "Ik verwacht hem snel terug"
Foto: © photonews

OH Leuven heeft op de eerste speeldag met 1-0 gewonnen van promovendus Virton. De thuisploeg moest dat wel zonder David Hubert en Yannis Mbombo doen. Volgens Vincent Euvrard zou die eerste snel terug inzetbaar zijn.

OHL moest het voorbije weekend zonder David Hubert en Yannis Mbombo aanvatten. Beide spelers zijn nog geblesseerd. Mbombo zou nog even kunnen duren, maar Hubert is op de weg terug. Dat vertelde Vincent Euvrard op de persconferentie na de wedstrijd. 

"Hubert verwacht ik deze week terug en Mbombo zal pas binnen twee weken terug inzetbaar zijn. Als alles goed gaat sluit Hubert deze week aan en is hij inzetbaar voor de komende wedstrijd op het veld van Westerlo. We wilden hem nog niet tegen Virton laten spelen, omdat het een vervelende hamstringblessure was."

Maertens

Mathieu Maertens stond wel in de basis, maar hij kreeg een tik tegen zijn knie. Dat is al een tijdje gevoelig bij de middenvelder. "Hij is al een tijdje op de sukkel met zijn knie", aldus Euvrard. "Hij heeft zijn knie overstrekt in de oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag en het blijft wel aanslepen. Het is een vervelend probleem, maar we zullen zien hoe het verder loopt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties