Interview Alex Czerniatynski na plotse uitschakeling: "De grootste ontgoocheling in mijn carrière als trainer!"

Alexandre Fiammetti
Arjen T'Sjoen en Alexandre Fiammetti
| 2 reacties
Alex Czerniatynski na plotse uitschakeling: "De grootste ontgoocheling in mijn carrière als trainer!"
Foto: © photonews

Tegen Bambrugge (1-2) ging Olympic Charleroi uit het niets uit de Beker van België. Een hele prestatie voor de eerste provincialer, maar de nederlaag zorgde voor heel wat teleurstelling aan de kant van Olympic.

"Er in de vierde ronde van de Croky Cup uit liggen is een enorme teleurstelling voor iedereen, zowel op sportief als financieel vlak. Het is zelfs de grootste teleurstelling van mijn trainerscarrière!", zegt Alex Czerniatynski. "Ik ben teleurgesteld in mijn spelers omdat we niet efficiënt genoeg waren voorin en het achterin echt onvoldoende was."

"We konden snel scoren, maar dan lieten we twee doelpunten binnen. Vervolgens botsten we tegen en muur en raakten we er niet meer door. Ook al speelden we slecht, we hadden ons toch moeten kwalificeren”, zei de voormalige Rode Duivel.

Olympic Charleroi hoopte eigenlijk op een galawedstrijd tegen een eerste klasse club. “Al drie jaar op rij nekt de deze voorronde ons, ook dit jaar. Onze tegenstander, Bambrugge, zal volgend weekend tegen Verlaine spelen. Ik ga het  niet volgen. Dat zou teveel pijn doen”, voegt de voormalige spits toe. 

Over tien dagen begint in Eerste Amateur het nieuwe seizoen weer. “Dan begint het weer. Op de eerste speeldag ontvangen we Visé, een ambitieuze stijger waarbij we op onze hoede moeten zijn. We moeten beginnen met een overwinning om een moeilijk seizoen te vermijden. Deze nederlaag tegen Bambrugge is een goede les voor de rest van het seizoen”, concludeerde Alex Czerniatynski.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties