"We gaan door met Vreven tot einde seizoen": twee weken later is hij ontslagen
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 122 reacties

Stijn Vreven is niet langer trainer van Beerschot

"We gaan door met Vreven tot einde seizoen": twee weken later is hij ontslagen
Foto: © photonews

Stijn Vreven is niet langer trainer van Beerschot. Hij is vandaag ontslagen en Hernan Losada neemt tot het einde van het seizoen over.

Nochtans had eigenaar Francis Vrancken in de krant een paar weken geleden verzekerd dat de club tot het einde van het seizoen ging doorgaan met Stijn Vreven. Maar de goede resultaten en het goeie spel bleven uit en dat noopte Beerschot toch om in te grijpen. 

Hernan Losada, de beloftentrainer en assistent van Vreven, neemt tot het einde van het seizoen over. Daarna zal er een evaluatie gemaakt worden.

"Het bestuur van Beerschot heeft beslist de samenwerking met Stijn Vreven stop te zetten. Club en trainer gaan uiteen in goede verstandhouding. Vreven was bezig aan z'n tweede seizoen op het Kiel en speelde een belangrijke rol in de sportieve uitbouw van de club. Vorig seizoen zag hij een sterk seizoen net niet beloond met promotie naar 1A. Dit seizoen staat Beerschot na 9 speeldagen vijfde", klinkt het in een mededeling.

"Met de aanstelling van Hernan Losada wil Beerschot een nieuwe drive op het Kiel. Hij is voor het bestuur de ideale man om de ploeg op dit moment op sleeptouw te nemen. Losada is een Beerschotlegende die een extra lading enthousiasme en geloof met zich meebrengt. De Antwerpse Argentijn kent bovendien het Olympische huis als geen ander. In 3 passages speelde hij 7 seizoenen en bijna 200 wedstrijden voor Beerschot."

"Hernan Losada kent niet alleen de club maar ook de huidige spelerskern. Hij was sinds vorig seizoen assistent trainer en lid van de technische commissie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

 Promotion Play-offs - Finale (T) Betfirst
OH Leuven OH Leuven 02/08 Beerschot Beerschot

Nieuwste reacties