Opmerkelijk initiatief bij OHL: spelers betalen tickets van fans

Opmerkelijk initiatief bij OHL: spelers betalen tickets van fans

OH Leuven heeft recentelijk 0 op 6 laten noteren en dreigt de rol voor de eerste periode te moeten lossen. Dit weekend moet er gewonnen worden van Lommel en daarvoor willen de spelers in hun zakken tasten.

"Spelers en technische staf roepen alle supporters op zondag massaal af te zakken naar Lommel. Allemaal samen trachten we daar opnieuw aan te knopen met de overwinning. De spelersgroep betaalt het toegangsticket dat elke fan zich in voorverkoop of via de supportersclubs aanschaft", klinkt het op de website.

"Als OH Leuven zondag de drie punten mee graait in Lommel, houdt het zijn lot in eigen handen in de strijd om de eersteperiodetitel. Tijd dus voor iedereen die OHL een warm hart toedraagt om de rug te rechten. De spelers doen dan ook een warme oproep naar alle fans om zondag massaal als één man of vrouw achter de ploeg te staan op het veld van Lommel SK."

"Elk ticket in voorverkoop voor de clash tegen de Noord-Limburgers wordt betaald door de spelersgroep. Supporters genieten bovendien, op vertoon van hun ticket, een gratis pasta en consumptie op Den Dreef tussen 12u en 13u30. Dat kan in Tribune 1. Enkele geblesseerde spelers zullen bovendien aanwezig zijn voor een Meet & Greet."

"Met een beetje geluk zit clubambassadeur Bjorn Ruytinx zondag naast jou in de supportersbus richting Lommel. Tijdens het pastabuffet bepalen we via loting met welke supportersbus El Toro zondag zal meerijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties