Dit is ons Team van de Week in 1B!

Redactie
| 0 reacties
Dit is ons Team van de Week in 1B!
Foto: © SC

Het nieuwe seizoen is helemaal begonnen en dus gaan we ook dit seizoen zoals steeds op zoek naar een team van de week. Ook in 1B, jawel!

Doel

Op speeldag 13 posteren we dit weekend Moris van Virton tussen de lijnen. Hij zorgde met een paar belangrijke reddingen op Lokeren dat de Luxemburgers nog steeds in polepositie zitten met oog op de laatste speeldag. 

Verdediging

In de verdediging kiezen we voor een viermansdefensie, met een hoofdmoot voor Union waar Kandouss en Perdichizzi het centraal heel goed gesloten hielden tegen Leuven.

Kenneth Schuermans was dan weer - en al lang niet meer voor het eerst - de regulator achterin voor OH Leuven. De ingreep om Holzhauser achterin te plaatsen bij Beerschot pakte goed uit - inclusief twee assists.

Middenveld

Op het middenveld kunnen we heel wat volk posteren. Mehlem en Dom waren zeer goed in de recuperatie voor hun teams, terwijl Teuma mee de strijd op het middenveld deed winnen.

Aanval

Sanyang zorgde in de slotminuut voor een belangrijk puntje voor Lommel, Koré scoorde liefst twee belangrijke doelpunten voor Virton en Halaima was een woelwater met heel wat interessante en snedige acties. 

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2. Bundesliga

Nieuwste reacties