Leider in Bundesliga denkt aan Anderlecht-flop... en dat is goed nieuws voor paars-wit
Simon Wauters
Simon Wauters
| 8 reacties

Borussia Mönchengladbach denkt aan Silvère Ganvoula

Leider in Bundesliga denkt aan Anderlecht-flop... en dat is goed nieuws voor paars-wit
Foto: © photonews

Borussia Mönchengladbach staat na veertien speeldagen verrassend op kop in de Bundesliga. De ex-club van Thorgan Hazard zou een verrassende naam op het verlanglijstje van januari hebben staan.

Mönchengladbach zou namelijk denken aan Silvère Ganvoula. De spits flopte bij Anderlecht en KV Mechelen nadat hij indruk had gemaakt bij Westerlo en voetbalt sinds deze zomer voor VfL Bochum.

In de Duitse tweede klasse doet hij het uitstekend. In zestien wedstrijden scoorde hij al negen keer en deelde hij vijf assists uit.

Volgens het lokale Express zou de 23-jarige Ganvoula door zijn recente prestaties dus in de belangstelling van Mönchengladbach staan. Op een half jaar tijd van compleet overbodig bij Andelrecht naar de top van de Bundesliga? Het zou wat zijn…

De prestaties van Ganvoula zijn sowieso een goede zaak voor paars-wit. Dat verkocht hem voor amper 400.000 euro, maar bedong wel een percentage op de doorverkoop. Als hij voor een paar miljoen euro vertrekt, levert dat Anderlecht dus enkele honderdduizenden euro's op. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties