Tickets gaan vlot over de toonbank voor terugmatch promotiefinale OHL-Beerschot, slechts 3000 plaatsen nog over

Tickets gaan vlot over de toonbank voor terugmatch promotiefinale OHL-Beerschot, slechts 3000 plaatsen nog over

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kans is groot dat het aan Den Dreef op zaterdag 14 maart stampvol zal zitten wanneer OHL Beerschot ontvangt voor de terugmatch van de promotiefinale. Al zeker 7000 mensen zullen erbij zijn wanneer beslist gaat worden wie promoveert naar 1A.

Volgens ROB-TV zijn al meer dan twee derde van de tickets, ongeveer een zevenduizendtal, de deur uit voor de terugmatch tussen OHL en Beerschot. Dat betekent dat er met ruim anderhalve week voor de boeg nog slechts drieduizend kaarten te verkrijgen zijn.

Gemiddeld aantal toeschouwers ruim overstegen

En dat terwijl het gemiddeld aantal toeschouwers voor een thuiswedstrijd van OHL doorgaans rond de 4500 ligt. Online kan er één kaart per persoon aangekocht worden. Wie naar de loketten afzakt, kan zich tot vier tickets per persoon aanschaffen.

Wie nog geen kaartje heeft en er wel nog wil bij zijn, zal zich dus mogen haasten. Wel komen enkel personen in aanmerking die sinds augustus 2018 al eens een thuiswedstrijd van OHL hebben bijgewoond. Komende zondag staat reeds de heenwedstrijd op het Kiel op het programma en zal Beerschot op zijn beurt OHL ongetwijfeld een warm onthaal bezorgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties