🎥 La Liga: Carrasco -met blonde snit- en Atlético geraken niet verder dan 1-1 op bezoek bij Bilbao

Hannes Van Gael

Athletic Bilbao en Atlético Madrid, met Yannick Carrasco in de basiself, hebben hun eerste wedstrijd na de hervatting van de Primera División niet kunnen winnen. Het bleef bij 1-1.

Twee goals op twee minuten tijd, meer stond er niet op het scoreblad van het duel tussen Athletic Bilbao en Atlético Madrid. Een sterke Oblak hield de thuisploeg van de 1-0, maar in minuut 37 moest hij zich toch gewonnen geven op een verraderlijk schot van Iker Munian met buitenkant rechts. Twee minuten later legde Diego Costa op aangeven van Koke de eindstand vast.

Yannick Carrasco -met een nieuwe, blonde snit- begon aan de partij voor de Madrilenen en werd iets voorbij het uur naar de kant gehaald voor Thomas Lemar.

Door de puntendeling blijft Atlético binnen schot van Valencia en geraakt het niet weg van de zesde plaats. Bilbao schiet ook weinig op met een puntje.