Lierse K speelde klaar wat verschillende 1A-clubs niet konden: "Ik ben apetrots op onze aanhang"

Sam Milde
| 5 reacties
Lierse K speelde klaar wat verschillende 1A-clubs niet konden: "Ik ben apetrots op onze aanhang"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks het slechte weer van de afgelopen week werd er gisteren gewoon gevoetbald op het Lisp. Dankzij de hulp van 70 vrijwilligers slaagden ze er bij Lierse K in om hun grasmat bespeelbaar te krijgen. Een mooie verwezenlijking zo vond ook voorzitter Luc Van Thillo.

Er zijn serieuze inspanningen geleverd op het Lisp om het veld sneeuwvrij en dus speelklaar te krijgen voor de wedstrijd van gisteren tegen KMSK Deinze. 70 vrijwilligers werkten zaterdagavond laat en zondagochtend vroeg hard aan het terrein.   

Voorzitter Luc Van Thillo, die zaterdag zelf ook een handje hielp, glunderde vanwege het talrijke aantal vrijwilligers dat de club kwam helpen: "Ik had echt nooit durven dromen dat zo veel fans spontaan hun hulp zouden aanbieden", klinkt het bij Van Thillo.

"Hun inzet heeft ervoor gezorgd dat er perfect kon worden gevoetbald op het Lisp. Zondagochtend waren ze om 6u al opnieuw in de weer om de warme lucht blazers in werking te zetten. Het geeft nog maar eens aan hoe deze club leeft en welke familiale sfeer er heerst”, reageerde een trotse voorzitter. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties