En nu, Mikel Arteta? Manchester City laat geen spaander heel van Arsenal

Dennis Rosiers
| 23 reacties
En nu, Mikel Arteta? Manchester City laat geen spaander heel van Arsenal

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook na drie speeldagen blijft Arsenal achter met nul punten. Meer nog, in 270 minuten voetballen konden de Gunners de netten nog niet doen trillen. Zaterdagmiddag gingen tien Arsenal-spelers in het Etihad Stadium met de billen bloot: 5-0.

Op bezoek bij Manchester City moesten de Gunners al snel achtervolgen, nadat Gündogan een voorzet van Gabriel Jesus in doel kopte. Nog voor het kwartier maakte Ferran Torres er 2-0 van. Arsenal na nog geen kwartier tegen het canvas. Xhaka pakte iets voorbij het halfuur rood na een drieste ingreep op Cancelo. 

Gabriel Jesus vlak voor de koffie en Rodri meteen erna zorgde voor 3-0 en zelfs 4-0. Daarna haalde Manchester City de voet van het gaspedaal, al lieten Sterling en co nog enkele goede kansen onbenut. In de slotfase zette Ferran Torres met zijn tweede doelpunt van de middag de forfaitscore op het bord. Bij Arsenal bleef Albert Sambi Lokonga de hele partij op de bank.

Het bilan van Arsenal na drie speeldagen Premier League is even duidelijk als pijnlijk: nul punten, nul gescoorde doelpunten, negen tegendoelpunten. De druk op manager Mikel Arteta neemt alsmaar toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties