Verrassing in 1B: rode lantaarn Virton wint thuis van leider Westerlo

Verrassing in 1B: rode lantaarn Virton wint thuis van leider Westerlo

In 1B heeft zich zowaar een mirakel voltrokken. Rode lantaarn Virton heeft namelijk in eigen huis met 1-0 gewonnen van Westerlo.

Voor het treffen tussen Virton en Westerlo was het verschil tussen de twee ploegen 35 punten, oftewel meer dan het dubbele van de 14 punten dat Virton op dat moment had.

Westerlo kwam snel op voorsprong en tikte Virton simpel zoek maar de goal ging niet door wegens buitenspel. Bij de thuisploeg opende Sidibe via een afgeweken bal de score.

Met een gelukje, maar het doelpunt telt even goed als elk ander doelpunt. Bij Westerlo probeerde men in de tweede helft wel om alsnog langszij te komen maar mocht het toch ook doelman Jensen bedanken dat het slechts 1-0 bleef.

Door de overwinning van Virton kruipen ze een beetje dichter bij Lommel. Het verschil tussen de laatste en de voorlaatste in de stand is nu 7 punten en er staan nog 4 speeldagen op het menu.

Geen man overboord bij Westerlo, dat nog altijd 8 comfortabele punten voorsprong heeft op eerste achtervolger RWDM. Op de laatste speeldag ontvangt Westerlo de eerste achtervolger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 0-0 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties